1 februari 2011

Dag tretton- Sightseeing och roadtrip till Melbourne

Denna dagen hade betydligt bättre väder än föregående dag. Vi funderade på att se de tolv apostlarna igen.
Men vi nöjde oss med Gobson's Steps,
The Arch,
London Bridge,
och The Grotto

Sen bestämde vi oss för att styra mot Melbourne igen. På vägen hittade vi med hjälp av en broschyr till ett jättebra lunchställe. Timboon Distillery, som gör sin egen Whisky och andra drycker. Efetrsom vi var så hungriga och fick veta att maten skulle dröja körde vi omvänd lunch och började med efterrätten. Jag och L delade på en hummingbird cake, som liknar morotskaka, fast den är med banan och ananas istället. Sen fick vi maten som var kyckling med goda grönsaker och avslutningsvis kaffe med deras egenproducerade Limoncello.
Sen var det några timmar i bilen innan vi var framme i Melbourne. Lämnade bilen på flygplatsen och tog en taxi in till vårt hotell, Sommerset på Elisabeth Street, mitt i centala Melbourne.
Sen blev det middag i Chinatown, bara ett kvarter från hotellet. Efter det gick vi till ett ställe som heter Cookie för att ta en drink. Där var det mörkt, gammaldags och högt i tak och man kunde stänga in sig och sitt sällskap i ett eget litet bås med skjutdörrar och väggfasta skinnsoffor. Tyvärr var drinkarna dyra och jag kunde knappt hålla ögonen öppna så trött jag var, så vi blev inte långvariga den kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar