Smält choklad och häll i små snapsglas eller istärningsformar. Låt stelna en stund i kylen och tryck sedan ned en sked eller träpinne och låt stelna helt i kylskåpet. För att lossa klubban från glaset ställde jag det några sekunder i ett ljummet vattenbad tills den precis gick att dra upp. Om man låter det stå för länge i vattenbadet smälter chokladen och klubban blir kladdig istället för fint glansig.
Jag använde lite vit och resten mörk choklad och toppade med en gnutta flingsalt, eftersom choklad + salt =sant. Man kan även toppa klubborna med exempelvis krossade polkagrisar eller minimarshmallows.
En garanterad humörhöjare i höstmörkret!
Så fint och lyxigt det ser ut! Jättefint tips:)
SvaraRaderaKram, Ina
Hejsan!
SvaraRaderadu har en super fin blogg måste jag säga verkligen :)
Jag vill tipsa lite om min egna blogg, just nu söker jag folk som gör musik eller som känner någon som skulle vara intresserad av att kanske vara med i ett inlägg i min blogg med sin egen musik :)
Kolla gärna in om du vill :)
Kommer att komma upp massor med skoj snart det kan jag lova :) ..
http://elinwredh.se
XoXo
elin
Det där måste jag testa!
SvaraRaderaÅh vad mysigt och gott och fint!
SvaraRadera