Dagens frukost bestod av körsbärstomater, jordgubbar, druvjuice och så kallade kylskåpsfrallor, som får jäsa i kylen över natten och bakas ut på morgonen. Jag gjorde dem efter det här superenkla receptet som fanns med i senaste buffé. Jag lade dock till lite brödkryddor och russin. Dagens pålägg fick bli laxpastej och egenkokad blodapelsinmarmelad, efter detta receptet jag hittade på favoritbloggen Söta Saker.
5 juni 2011
Junifrukost
Dagens frukost bestod av körsbärstomater, jordgubbar, druvjuice och så kallade kylskåpsfrallor, som får jäsa i kylen över natten och bakas ut på morgonen. Jag gjorde dem efter det här superenkla receptet som fanns med i senaste buffé. Jag lade dock till lite brödkryddor och russin. Dagens pålägg fick bli laxpastej och egenkokad blodapelsinmarmelad, efter detta receptet jag hittade på favoritbloggen Söta Saker.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar