23 februari 2012

Meet the parents

I lördags kom mina föräldrar på besök, vilket händer på tok för sällan. Men jag förstår dem ändå. Det är ju en bit att åka. Storebror Ludwig kom också, fast det är ju inte så jobbigt när man bor i samma stad. Lite av familjen var inte med, vilket var ganska bra för då hade vi inte fått plats i köket.
Dagen till ära lagade jag kalasgod fisksoppa med saffran och vitt vin.
Pappa ser förväntansfull ut. Som ett barn på julafton. Han undrar kanske om hans dotter kan laga mat. Någon som har tips på snygg soppterrin förresten? Inte kul att servera ur fula kastrullen.
Sen var det upphällning av soppa...
...och vin
Mamma med skeden i högsta hugg.
Dags att hugga in, fast det fanns väl inte så mycket att hugga i. Mer sörpla.
Mamma och jag. 
Lite senare förflyttade vi oss till soffan och mumsade i oss en massa gulgrön fruktsallad. Det gäller att passa på nu när det finns så goda exotiska frukter i affärerna. I denna hade vi mango, ananas, vindruvor, äpple, banan och passionsfrukt. Älskar fruktsallad så himla mycket. Det är ju så mycket godare än att äta bara en frukt. Jag tycker dessutom inte alls om att bita i frukt, måste alltid dela den först.
Sen spelade vi Pictionary och höll på att kissa på oss av skratt.
Mamma är så duktig på att rita. Jag är bra på att slå högt med tärningen, så vi vann! Hurra för oss!

2 kommentarer:

  1. Den där soppan ser ju supergod ut!

    SvaraRadera
  2. mmm kan bara tänka mig hur god den där soppan är! min andtröja är från topshop förresten, fast den är ganska gammal tyvärr.. :/

    SvaraRadera