Lunch i form av smörgåsbord intogs på gemytliga Stallmästaregården.
Det fanns mycket gott att välja bland.
Första omgången. Sill, ägg, lax, grönsaker och bröd bland annat.
Finaste!
Andra omgången. Lammstek, köttbullar, kyckling och det bästa av allt, pressgurka!
Minidesserter. Den där mörka chokladpannacottan var sanslöst len och god.
Utanför restaurangen hittade vi ett vackert lusthus. Sen promenerade vi vidare längs med vattnet .
Koppartälten, uppförda 1787, som stall och logement för vaktmanskapet. Tjusigt stall får man väl säga, och därmed var den korta historielektionen slut.
Sen kom vi hem igen och jag packade ihop alla mina pinaler, fotade de fina mössorna i bokhyllan, och for till flygplatsen för att flyga hem till Skåne igen. Det var verkligen en helg i toppklass! Det måste vi göra om!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar