11 februari 2013

MORS STORA DAG

Igår var det inte vilken dag som helst utan kära min mors 60-årsdag. Det firade vi med familjemiddag och fika med lite släktingar. Vi barn hade spånat ett tag och presenterade således den hemliga presenten, en vecka på Island! Den var till far också eftersom även han fyller 60 år om några månader. Vi barn tänkte att vi också skulle följa med eftersom ingen av oss har varit på Island och vi har aldrig varit på någon riktig familjesemester.
På bilden syns buketten som mor fick av sin mor och syskon, men som jag fick i uppdrag att knåpa ihop på blomsteravdelningen. Mor tycker om lila så jag tog allt lila jag kunde hitta (även om det ser ganska rosa ut).

Känner för övrigt att jag inte alls har tid att blogga nuförtiden. Är väldigt okreativ och ägnar kvällarna åt att göra efterforskningar inför vår förestående resa. Vi ska till Hong-Kong, Vietnam, Nya Zeeland, Fiji och Californien. Det är inte såå mycket kvar att ordna nu. En bil som skall bokas och några boenden. Resten tar vi som det kommer. I kväll har vi i alla fall bokat allting som rör Fiji. De senaste åren har jag blivit väldigt planerande när det kommer till resor, eftersom jag upptäckt att man får ut så himla mycket mer av resan då. Jag kan sitta i timmar och studera kartor, läsa recensioner och googla upp det bästa frukoststället eller takbaren osv... Jobbigt innan men kul när man väl är på plats!

1 kommentar:

  1. Åh vad roligt med resor! Jag förstår fullt ut att man vill få ut det bästa möjliga ur ställen man åker till.. och ni ska ju runt hela jorden typ! Hoppas att få se många vackra bilder från resan sedan :)

    Stor kram!

    SvaraRadera