17 februari 2013

BOKFRUKOST

Idag var det den sista söndagsfrukosten i Sverige på ett bra tag. Vi försöker ta slut på all mat som finns kvar i skafferi och frys, samt dricka upp en massa teer som det bara finns lite kvar av. Jag försöker även hinna läsa ut Niceville och tog trettio sidor till frukost. Nu har jag bara 140 sidor kvar.
I övrigt har det varit en lite annorlunda och dramatisk vecka. Det var min sista vecka på jobbet och på onsdagen representerade jag företaget jag jobbar på, på en mässa för ingenjörsstudenterna på Campus Helsingborg. Mycket trevligt, men ovant och tröttsamt att stå upp hela dagen. På kvällen bjöds det till bankett som var mycket bra och trevlig och över mina förväntningar.
Dagen innan hade jag Anna på besök. Det blev lite dramatiskt när jag hyvlade av en bit av tummen på en mandolin. Det blödde som bara den och jag skulle bli omplåstrad, men det blödde igenom och jag typ svimmade och fick ligga på golvet. Under tiden hade ett tackkort från ett bröllop börjat brinna lite för att det i all hast hamnat för nära en påslagen spisplatta. Men allt löste sig finfint till slut och jag har som vanligt lärt mig en läxa.
Josefin kom förbi på middag i torsdags och i fredags kom Li hit på middag, som avslutades med På spåret, en film och en flaska champagne.
Igår ägnade vi oss mest åt förberedelser inför resan. Köpte lite nödvändiga grejer såsom linsvätska, regnskydd till ryggsäcken, samt en mindre ryggsäck man kan ha som handbagage. Sen började jag packa lite. Idag fortsätter jag i samma spår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar