25 maj 2013

FORTSÄTTNING

Tänkte bara säga hej och att jag är tillbaka i Sverige och verkligheten igen. Vi kom hem för två veckor sedan och jag har försökt landa och "återhämta" mig. Det visade sig nämligen vara lite svårt och chockartat att komma hem igen efter att ha haft det lite för fantastiskt i nästan tre månader.

Har dessutom fått någon slags organiserings-mani och städat, rensat, ställt i ordning, fixat, pysslat och skrivit listor på det mesta. Det är nog bara för att jag har en massa tankar och funderingar som jag inte kan organisera eller få rätsida på. Om man inte kan få ordning på insidan hjälper det kanske att få ordning på utsidan. Känner mig också enormt kreativ. Kanske är det ett uppdämt behov eftersom jag inte direkt kunnat vara kreativ på resan. Nu hoppas jag bara kunna göra något vettigt utav det.

Vet inte riktigt hur jag ska fortsätta med reseberättelsen, det gick ju helt enkelt inte att fortsätta efter ett tag, men jag vill så gärna få det ur mig. Har så mycket att berätta och bilder att visa. Tänkte att jag skulle berätta färdigt om Vietnam och efter det blir det nog mer sammanfattande inlägg. Hoppas du följer med!

2 kommentarer:

  1. Förstår att det var märkligt att komma tillbaka efter en så lång resa.. Men ser fram emot fortsättningen när du orkar :) Hoppas allt är bra, kram!

    SvaraRadera
  2. Ah jag vet precis hur det ar! Den dar "overgangstiden" efter resor kan vara sa otroligt jobbiga! Hoppas du har aterhamtat dig snart och kan njuta av den svenska sommaren! Kram

    SvaraRadera