28 mars 2012

Lite av allt men mycket av det roliga

Efter den där goda frukosten i lördags gjorde vi inte så mycket alls i några timmar. Sen var vi plötsligt hungriga igen och bestämde oss för att cykla ner och äta på Phuun Thai, som är mitt favoritställe att luncha på i veckorna eftersom de har riktigt bra thaimat. Evelina och Daniel var också hungriga och hann före oss dit.
Vi fick sitta i soffan. Evelina ser lite ledsen ut, men det var hon inte.
Männen.
Efter maten gick vi ut i dimman. Här är rådhuset, som taget ur en läskig saga.
Gick till Ica, där vi köpte lime, apelsin och läsk. Fruktdisken var himla rolig. De har ju speglar precis överallt så det blir dubbelt så mycket frukt. Hundra sorters äpplen, men ingen passionsfrukt. Typiskt!
Gick hem till vännerna och gjorde vid oss lite till och dansade lambada och hade familjefotografering i Photo Booth.
Blandade goda gula drinkar.
Sen gick vi till Café le fil du Rasoir, som nog är det vackraste stället i Helsingborg. Som att kliva rakt in i Paris.
Väntade i baren på två glas bubbeldricka.
Pussades lite under tiden.
Efter det där glaset begav vi oss till Metalbaren på Tivoli. Nedan är bartendern i full gång med att skaka en drink. Hon var nog den gladaste bartendern jag någonsin sett.
Det var himla kul och fanns mycket att titta på, lite som att gå på zoo, för alla var så fina med sina tatueringar och nitar och läder och svarta kalufser och kajalkantade ögon. Kände mig så extremt normal och blond, vilket jag väl är, men jag brukar inte reflektera så mycket över det . Dock träffade vi även på Jesus, Jessica Rabbit, Silor Moon, Luke Skywalker, Cruella De Vil och några andra superhjältar och mangafigurer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar